Glutenfrie rundstykker til søndagsfrokost

Publisert av Siri Antonsen-Aartun den

Alene med barna i helgen. Disse glutenfrie rundstykkene lagde vi tidligere i uken også da eldstemann hadde feber og da jeg spurte hva de ville ha til frokost i dag fikk jeg til svar at de ville ha rundstykker. Så da ble det nystekte, glutenfrie rundstykker til søndagsfrokost. Til og med jeg som egentlig ikke er en brødperson synes det er godt med nystekte rundstykker en gang i blant.Disse lagde jeg av:

🥯 1 ss chiafrø + 1 dl vann (la det stå å svelle i 15-20 minutter eventuelt over natten slik jeg gjorde)
🥯 1 1/2 dl bokhvetemel
🥯 1 dl havregryn
🥯 0,5 dl sesamfrø
🥯 1 ts fiberhusk
🥯 2 ts bakepulver (kan sløyfes)
🥯 uraffinert salt
🥯 1 dl vann

Bland sammen alle ingrediensene i en bolle. La «deigen» få stå i 20 minutter før du former den til rundstykker i passe størrelse.

Stek dem på 180 grader i 45 minutter.


Del dette innlegget← Eldre innlegg Nyere innlegg →