Gluten og melkefri eplekake

Publisert av Siri Antonsen-Aartun den

Eplekake uten gluten og melk🍎🥮 Denne kaken delte jeg på Instagram at jeg lagde og fikk mange spørsmål om jeg kunne dele oppskriften med dere. Så koselig når dere spør etter oppskriftene på det jeg lager👩🏼‍🍳



Oppskriften er som følger😃

3 dl glutenfrie havregryn
1 dl mandelmel
1 dl kokosmasse
60 g kokosblomstsukker
1 ts bakepulver
Litt ceylon kanel, kardemomme og ingefær
1 klype salt
3 ss smeltet koksolje
3 egg
2 dl valgfri melk
2-3 epler (alt etter størrelsen på de)

Sånn gjør du:

Kjør havregryn til mel i en foodprosessor. Bland sammen alle de tørre ingrediensene i en bolle. Bland inn egg, smeltet kokosolje og valgfri melk. Fordel kakerøren oppi ei lita kakeform.

Del eplene i tynne skiver og stikk dem litt ned i kakerøra. Dryss litt ceylon kanel på toppen. Stek kaken på 180 grader i 50 minutter. Volia, fiks ferdig eplekake🍎😋


Del dette innlegget



← Eldre innlegg Nyere innlegg →