HVA JEG TILBYR


Ernæringsterapi er å behandle helse og livsstilsproblemer, ubalanser i kroppen og sykdommer med kosthold og kosttilskudd. Ofte så er det en sammenheng mellom det man spiser og plager/sykdom.

Jeg er opptatt av at vi skal spise mat som er mest mulig næringstett, lite bearbeidet, holder blodsukkeret stabilt og som fremmer en god fordøyelse.

Før du kommer til meg så trenger jeg å få en oversikt over hvilke symptomer du har, kosthold og livsstil og ut fra en analyse av dette så kan jeg utarbeide et opplegg for å hjelpe deg med å rette opp de ubalansene du måtte ha. Det vil si at før vår første konsultasjon så kommer jeg til å sende deg et kartleggingsskjema som du fyller ut og returnerer til meg igjen før konsultasjonen. Da får jeg en grei oversikt over dine plager og jeg får mulighet til å forberede meg godt til konsultasjonen slik at vi sammen kan komme frem til en løsning og endringer som passer for deg.

Det settes av 90 minutter til den første konsultasjonen.

Når man skal endre kosthold og livsstil er det viktig å ha noen som støtter deg og motiverer deg. Vi avtaler derfor oppfølgningskonsultasjoner så lenge du måtte ha behov for det. Noen trenger tett oppfølging en periode for å komme i gang med endringene, mens andre tar endringene raskt. Det viktigste er at endringene skjer i ditt tempo ut fra hva du er klar for.

Det er også muligheter for å ha konsultasjoner og oppfølgningssamtaler via Skype dersom du ikke bor i Stavanger.

Ta gjerne kontakt via kontaktskjemaet eller på mail til siri@stavangermatoghelse.no dersom du lurer på noe.

hippo