Kokosyoghurt, et fint alternativ til «vanlig» yoghurt når man ikke tåler melk. Lager ofte selv, men det hender at jeg kjøper ferdig fra butikken også.
Når jeg først lager så lager jeg er stor porsjon som holder en ukes tid i kjøleskapet.

Her er oppskriften jeg bruker når jeg lager kokosyoghurt:
3 kartonger kokosmelk
1 ss kokosblomstsukker
2 ts probiotika pulver, akkurat nå jeg bruker dette
Fremgangsmåte:
🥥Rør sammen kokosmelk, probiotika og kokosblomstsukker.
🥥Rør godt slik at probiotikapulveret får løst seg godt opp.
🥥Ha yoghurtblandingen over i et rent glass.
🥥Skru lokket godt igjen og sett det et lunt sted.
🥥Syrningsprosessen tar 1-3 dager, avhenger litt av temperatur.
🥥Etter et døgn kan du smake på den for å finne ut om den er syrlig nok. Vil du ha den syrligheten lar du den stå litt til.
