Jeg elsker supper og vi spiser det til middag minst en gang i uken. Blir det rester spiser jeg det til frokost/lunsj dagen etterpå.

I dag lagde jeg ei skikkelig god gulrotsuppe, litt spicy, men ikke så sterk at 4 åringen reagerte på det??
Du trenger;
1 pk gulrøtter
1/2 blomkål
1 løk (jeg brukte rødløk)
5-6 fedd hvitløk
1 chili
1 bit ingefær
5 dl kraft
3 dl kokosmelk (eller annen valgfri melk, eventuelt fløte om du tåler det)
Litt vann
Salt og eventuelt pepper
Olje, eventuelt klarna smør

Sånn gjør du:
? kutt opp løk, hvitløk, ingefær og chili. Stek i olje/klarna smør til løken er blank.
? kutt opp gulrøtter og blomkål og ha i sammen med resten av ingrediensene.
? kok opp og la det småkoke til grønnsakene er møre.
? bruk en stavmikser til å mose alt til det blir en jevn og tykk suppe. Synes du den blir for tykk kan du spe med litt mer kraft eller vann.

Serveres med litt digg topping som for eksempel stekte pølser (fra Grøstad gris), ruccola og fermentert kål
Hva er din favorittsuppe??