Skreien er her!

Skreien lever hovedsakelig i Barentshavet, men hvert år i perioden januar til april kommer Skreien til norskekysten for å gyte. Ca 40 % av skreien blir fisket i området rundt Lofoten og Vesterålen. Det er vanlig å spise både lever, rogn, tunge og kjaker i tillegg til selve fisken. Sprøstekte torsketunger er kjempe godt!

I dag ble det skrei og torsketunger til middag. Nydelig og skikkelig sesongmat! Mitt favoritt tilbehør er raspet gurot og løk stekt i masse ghee til den er helt myk. På slutten av steketiden tilsetter jeg godt med salt, gurkemeie og 1 ss eplecidereddik.

2 comments

  1. Hei, hvilken av SanBiota probiotikapulverene bruker du? Er inne på holcon og skal bestille, men vet ikke forskjellen på de ulike der inne

    1. Hei, akkurat nå har jeg en som heter Panda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *