Tusen takk Naturlig Liv

reklame innlegg

Rett før jul var jeg så heldig at jeg fikk en julegave i posten fra Naturlig Liv. Naturlig Liv er en nettbutikk med fokus på økologisk, giftfritt, miljøvennlig og det naturlig. Butikken drives av fantastiske mennesker. I julegaven fikk jeg en mini wonderbag, et sugerør av glass, ei bok som heter Julia og Nordlyset og et utrolig koselig kort.

Jeg har tidligere fått en stor wonderbag av Naturlig Liv som er flittig brukt her i huset. Ofte lager jeg middagen klar på morgenen og setter den oppi wonderbagen før jeg gjør andre ting. Hvis vi skal på helgetur lager vi ofte middagen klar og setter den i wonderbagen før vi kjører slik at middagen er ferdig når vi kommer frem. I tillegg brukes wonderbagen til kraftkoking, yoghurtlaging og lek. Mini synes det er så gøy å sitte oppi wonderbagen å varme seg! Hehe!

Jeg ble veldig glad for at jeg fikk en liten wonderbag i julegave fordi jeg har mange ganger savnet å ha noe å sette små gryter og lignende i. Den er også fin å ha lunsjen i dersom man vil ha varm lunsj på farten. Jeg har allerede hatt med meg varm kraftsuppe på jobb i mini wonderbagen.

Hvis du ikke vet hva en wonderbag er så er det altså en bærbar langtidskoker som ikke bruker strøm og du kan lese mer om den på Naturlig Liv sine nettsider her.

Sugerøret i glass setter jeg også veldig pris på. Vi har ikke plastikksugerør i hus fordi vi ønsker å bruke minst mulig plastikk. Sønnen min har egentlig aldri vært opptatt av sugerør før vi fikk dette sugerøret. Nå vil ha drikke både smoothie og vann med sugerør. Vi har til og med hatt det med på cafe 😉

Boken Julia og Nordlyset var virkelig ei magisk julefortelling som vi alle tre har satt pris på og gleder oss til å lese igjen til neste jul.

Tusen takk Naturlig Liv. Jeg er virkelig stolt av å få være ambassadøren deres <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *