KURS

FERMENTERINGSKURS:

På dette kurset går vi gjennom hva fermentering er og hvorfor det er bra for oss. Jeg demonstrerer hvordan man fermenterer surkål/kraut, gulrøtter i saltlake og kombucha. Etterpå får du lage din egen surkål og lakefermenterte gulrøtter som du får ta med deg hjem i tillegg til kombucha starter og oppskrifter. Det vil også bli smaksprøver på diverse fermentert mat og drikke.

Ta med skjærebrett, en skarp kniv, rasp, en stor bolle og et forkle. Glass og råvarer får du av meg.

Kurset koster 800 kr pr person.

Kurset holdes på Krambua Kafe og Snipperier i Løpsmarka.

Kursdatoer våren 2019:

Torsdag 28 februar kl 18 – 20

Bindende påmelding til post@siria.no

Kurs i surdeigsbakst:

Kursdato for surdeig:

5 desember 2018 kl 18-20

Kurs i å lage sunn sjokolade i samarbeid med Øko Sjokolade:

Onsdag 28 februar 2019  kl 18-20.

Torsdag 21 mars 2019 kl 18-20

Torsdag 28 mars kl 18-20 (videregående kurs)

Pris kr 390 pr. person (inkludert smaksprøver og oppskriftshefte).

Sjokoladekursene holdes også på Krambua Kafe og Snipperier i Løpsmarka.