KURS

FERMENTERINGSKURS:

Har du lyst å lære deg å fermentere? Da er du velkommen til å bli med på fermenteringskurs.

 Å inkludere litt fermentert mat og drikke i kostholdet ditt vil gjøre magen glad, fordøyelsen blir bedre og energinivået vil stige. Siden over 70% av immunforsvaret vårt sitter i tarmen er det viktig å spise mat som styrker tarmen. Fermentert mat og drikke er supermat for kroppen!

 På dette kurset lærer du å fermentere. Vi lager surkål, lakefermenterte gulrøtter og ketchup. Du lærer også å lage superdrikken kombucha (fermentert te).

Du får med deg 3 glass hjem med fermenterte godsaker i tillegg til en kombuchascoby slik at du kan lage din egen fermenterte te.

Det vil også bli servert diverse smaksprøver på fermentert mat og drikke.

Ta med skjærebrett, en skrap kniv, rasp, en stor bolle og et forkle. Råvarer og glass får du av meg.

Kurset koster 1195 kr pr person.

Kurset holdes på mitt kontor i Myrvollveien 5.

Kursdatoer høsten 2019:

Søndag 17 november kl 13 – 16.

Bindende påmelding til post@siria.no

Kurs i surdeigsbakst:

Kursdato for surdeig:

 

Kurs i å lage sunn sjokolade i samarbeid med Øko Sjokolade:

Onsdag 28 februar 2019  kl 18-20.

Torsdag 21 mars 2019 kl 18-20

Torsdag 28 mars kl 18-20 (videregående kurs)

Pris kr 390 pr. person (inkludert smaksprøver og oppskriftshefte).

Sjokoladekursene holdes også på Krambua Kafe og Snipperier i Løpsmarka.