ERNÆRINGSTERAPI

Ernæringsterapi er å behandle helse og livsstilsproblemer, ubalanser i kroppen og sykdommer med kosthold og kosttilskudd. Ofte så er det en sammenheng mellom det man spiser og ubalanser i kroppen.

Jeg er opptatt av at vi skal spise mat som er mest mulig næringstett, lite bearbeidet, holder blodsukkeret stabilt og som fremmer en god fordøyelse og tarmhelse. Over 70% av immunforsvaret sitter i tarmen og derfor er det viktig å ta vare på tarmen. Fungerer ikke tarmen klarer ikke kroppen å ta opp næringen fra maten du spiser.

Det er mange meninger om hva som er et riktig kosthold, men det finnes ikke et kosthold som passer for alle. Vi er alle forskjellige og det er ikke sikkert at det som fungerer for en person fungerer for neste person. Jeg ønsker å hjelpe deg med å finne det kostholdet som er rett for deg.

For at jeg skal kunne hjelpe deg på best mulig måte trenger jeg å vite litt om dine symtomper, kosthold og livsstil. Før timen så sender jeg deg et skjema som det er viktig at du tar deg god tid til å fylle ut. Dette skjemaet sender du tilbake til meg før timen. Jeg bruker dette skjemaet når jeg forbereder meg til timen slik at jeg kan hjelpe deg på best mulig måte. Det settes av 90 minutter til den første konsultasjonen.

Det anbefales å sette opp oppfølgningstimer. Disse timene er for motivasjon og støtte underveis i prosessen, kanskje må det gjøres litt endringer på tiltakene vi ble enige om første gangen. Har du spørsmål eller andre ting du lurer på snakker vi om det.

Jeg tilbyr også veileding via Skype/internett dersom du ikke bor i Bodø. Ta gjerne kontakt via kontaktskjemaet eller på e-post til post@siria.no dersom jeg kan hjelpe deg med noe.

Priser:

Første konsultasjon på 90 minutter:  1200 kr

Oppfølgningskonsultasjon på 60 minutter: 800 kr

Oppfølgningskonsultasjon på 30 minutter: 500 kr

Pakke: Første konsultasjon, 2 oppfølgningstimer på 60 minutter og en oppfølgning på 30 minutter: 2990 kr.