Trenger du tips til en bedre fordøyelse?

Alle vet vel hvor ubehagelig det kan være å ha en trøblete mage? Å gå rundt å føle seg konstant oppblåst, spesielt etter måltider, være forstoppet eller ha diare. Jeg vet i allefall hvor ubehagelig det er og før hadde jeg det bestandig slik, men etter at jeg gjorde endringer med kostholdet og måten jeg lever på har veldig mye endret seg.

En sunn og god fordøyelse er viktig og det er faktisk ganske avgjørende for hvordan man har det. Jeg har derfor satt sammen 5 enkle tips til deg som kan hjelpe deg å roe ned magen. Tipsene får du ved å trykke på denne linken.

fermentert kål

2 comments

 1. Kristinn Sørhus

  Hei,
  Du nevner at du periodevis tal tilskudd av ‘mavesyre’? Hva gjør du da?
  Min datter har hatt for lite mavesyre og derfor ble jeg interessert.

  Vil sette stor pris på å høre fra deg.

  Mvh
  Kristinn Sørhus

  1. Hei Kristinn, jeg sender deg en e-post. Hilsen Siri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *