Peppermyntehjerter

Å lage sin egen sjokolade er lekende lett. Du kan variere selv ut fra hvilke smaker du liker best. Akkurat nå har jeg litt dilla på peppermyntesjokolade og eksperimentert litt hjemme de siste helgene for å komme frem til “perfekt” smak.

I denne sjokoladen har jeg brukt honning som søtning. Egentlig så liker jeg ikke smaken av honning, men blandet med kakao og mint så blir ikke honningsmaken så dominerende pluss at jeg synes honningen gir sjokoladen en mer fyldig smak.

Her får du oppskrift på en veldig god sjokolade med smak av mint:

30 g kakaosmør

3 ss rått kakaopulver

1-2 ts honning, lønnesirup eller den søtningen du foretrekker.

6-7 dråper peppermynte olje

Disse sjokoladene kan fint oppbevares i fryseren og tas opp rett før de skal spises da de tiner fort.

 

God tredje søndag i advent <3

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *