Jordnær Hudpleie

Innlegget inneholder sponsede produkter

Jordnær Hudpleie er en norsk hudpleie serie som vi bidra til at folk får tilgang til rene hudpleieprdodukter til en rettferdig pris. De bruker kun økologiske råvarer av god kvalitet og prioriterer å bruke råvarer produsert i Norge. Jordnær Hudpleie skriver på hjemmesiden sin:

Vi alle er utsatt for så mange giftige stoffer som trenger inn i våre kropper hver dag og forestyrrer våre kroppsfunksjoner. Ved å tilby sunne og miljøvennlige såper, ansiktskremer, leppepomader osv. vil Jordnær hudpleie gjøre det litt enklere å holde seg unna disse skadelige stoffene og gjøre livet bedre for oss, våre barn og alle dyr og planter.

Glassene som produktene kommer i er miljøvennlige og etikettene er av nedbrytbar bioplast (laget av potet og maisstivelse). Trykkfargene er fri for petroleum og er ikke testet på dyr.

Jeg har vært så heldig at jeg har fått teste noen av produktene til Jordnær Hudpleie. Produktene jeg har testet er:

Gurkemeie/Sitron ansiktsmaske – er en skånsom rens av hudporene. Den fjerner forurensninger og virker desinfiserende og betennelsesdempende.

Aktivt kull detox maske – passer til alle hudtyper. Aktivt kull har en evne til å trekke ut giftstoffer og renser porene uten å irritere huden. Denne masken kan også brukes som tannbleking dersom du ønsker å bleke tennene dine på en trygg og naturlig måte.

Luftig kroppssmør – dette kroppssmøret elsker jeg. Skikkelig feit og god krem som gjør huden min myk og god. Lukter godt gjør den også. Kroppssmøret inneholder sheasmør og kokosolje som tilfører kroppen ekstra fuktighet i tillegg til vitamin A og E som beskytter mot oksidasjon og aldring. Skikkelig deilig å smøre seg med denne etter en dusj eller om kvelden før jeg legger meg.

Ansiktsdamp – er laget av økologiske urter og krydder som er tørket. Utrolig deilig!

Chaga skrubbsåpe – chaga (også kalt kreftkjuke) er en sopp som vokser på bjørkestammer. Chaga er et adaptogen og er styrkende for kroppen og immunforsvaret. Kan virke smertestillende. Den er magestyrkende, blodrensende. Styrker leveren, bakterie og virushemmende.

I tillegg til chaga så inneholder denne skrubbsåpen kokosolje og sheasmør. Denne kombinasjonen gir en spesielle følelse av rengjøring, huden blir eksfoliert og mulige irritasjoner lindres.

 

 

Vil du vite mer om produktene til Jordnær Hudpleie kan du lese mer på hjemmesiden og instagramkontoen deres.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *