Mandelgrøt

En standard Siri-frokost består ofte av middagsrester eller stekte grønnsaker,litt fermentert kål, en eggeplomme eller to og litt spekemat, men det hender at jeg får lyst på noe helt annet. I dag var en sånn dag og da lagde jeg mandelgrøt. Denne grøten er mektig og holder meg god og mett i mange timer. Oppskriften skal du få her.

Ingredienser:

1 dl mandelmel

1 1/2 – 2 dl valgfri melk

1-2 ss koksolje

1 klype salt

1 eggeplomme

1 ss kollagen eller gelatin

Sånn gjør du:

Bland alle ingrediensene i ei lita gryte. Varm opp forsiktig på svak varme. Den tykner ganske fort så det tar ikke mange minuttene. Helt til sist rører du inn en eggeplo Hel over i en skål og topp med en klatt ghee (eller smørøye), kanel, kokosblomstsukker og blåbær. Nam 🙂

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *