Ferdig utdannet ernæringsterapeut

For de av dere som følger meg på facebook og instagram så vet dere at jeg har vært i Spania og hatt eksamen i ernæringsterapi. Jeg er nå ferdig med disse to årene (eller egentlig tre år hvis man regner med det første året med kostholdsveiledning) og jeg kan nå kalle meg ERNÆRINGSTERAPEUT TMS. Dette er ganske stort for meg fordi det å bli ernæringsterapeut er noe jeg har drømt om å bli helt siden jeg gikk på sykepleien.

Ernæringsterapi er å behandle helse og livsstilsproblemer, ubalanser i kroppen og sykdommer med kostholdsendringer, kosttilskudd og livsstilsendringer. Jeg ser veldig frem til å bruke det jeg har lært på skolen til å hjelpe andre mennesker til å få et bedre liv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *