Sprø pastinakkchips

Jeg har fått dilla sprø pastinakkchips! Det er kjempe godt og veldig lett å lage. Det passer som tilbehør til det meste og kan til og med spises alene som snacks.

Det du gjør er å strimle en pastinakk med enten en ostehøvel eller en grønnsaksrensker (sånn man skreller gulerøtter med for eksempel). Kjøper du økologisk pastinakk så trenger du ikke skrelle den først. Litt jordbakterier er bare godt for immunforsvaret. Så tar du en stekepanne og smelter godt med ghee/meierismør eller kokosolje før du har pastinakk strimlene oppi.

Jeg steker alltid på svak varme og det gjør jeg når jeg lager pastinakk chips også, men for å få dem skikkelig sprø så må jeg skru opp temperaturen litt mot slutten. Mot slutten av steketiden har jeg også over litt salt av god kvalitet for å få god smak.

Viola! Klare til å nytes 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *