Velkommen til fermenteringskurs

Fermentering er spennende saker og man kan fermentere det meste, det er bare å prøve seg frem. Jeg elsker å fermentere og jeg har holdt på med fermentering nå i snart 5 år. Det har blitt litt prøving og feiling opp gjennom årene, men jeg synes det er veldig kjekt å fermentere og bruker mye tid på det. Favorittene her i huset er surkål i diverse varianter. Det går også mye fermentert ketchup og vi drikker kombucha og vannkefir daglig. Min lille sønn på 1 1/2 år er også glad i fermentert mat og en av hans favoritter er surkål blandet sammen med hjemmelaget leverpostei.

img_5750

Tirsdag 20. September kl 18-21 holder jeg fermenteringskurs i samarbeid med Lillian som driver Forus Naturterapi. Kurset holdes i lokalene til Forus Naturterapi. Kurset koster 700 kr.

img_6484

På dette kurset vil vi gå igjennom hva fermentering er og du vil lære hvordan du lager den populære drikken kombucha (fermentert te) og du lærer å lage din egen fermenterte surkål.

Jeg kommer også til å ha med smaksprøver på diverse fermentert mat og drikke.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *