Fermentering er spennende saker og man kan fermentere det meste, det er bare å prøve seg frem. Jeg elsker å fermentere og jeg har holdt på med fermentering nå i snart 5 år. Det har blitt litt prøving og feiling opp gjennom årene, men jeg synes det er veldig kjekt å fermentere og bruker mye tid på det. Favorittene her i huset er surkål i diverse varianter. Det går også mye fermentert ketchup og vi drikker kombucha og vannkefir daglig. Min lille sønn på 1 1/2 år er også glad i fermentert mat og en av hans favoritter er surkål blandet sammen med hjemmelaget leverpostei.
Tirsdag 20. September kl 18-21 holder jeg fermenteringskurs i samarbeid med Lillian som driver Forus Naturterapi. Kurset holdes i lokalene til Forus Naturterapi. Kurset koster 700 kr.
På dette kurset vil vi gå igjennom hva fermentering er og du vil lære hvordan du lager den populære drikken kombucha (fermentert te) og du lærer å lage din egen fermenterte surkål.
Jeg kommer også til å ha med smaksprøver på diverse fermentert mat og drikke.